Hap en stap diner Alkmaar

happen en stappen in AlkmaarAlkmaar is natuurlijk de Kaasstad van Holland, maar deze middeleeuwse stad heeft nog zo veel meer te bieden.

Het historische en pittoreske centrum is perfect voor de rondleidingen in deze Hap en Stap tour. U wordt door onze gids langs de prachtige Sint-laurenskerk gevoerd. Het stadhuis wordt natuurlijk ook niet overgeslagen, maar het leukste is wel dat u heel anders naar de stad zult kijken door de verhalen van onze gids. Er is zo veel moois te ontdekken in Alkmaar, u moet er alleen op gewezen worden!

Maar ook het happen is van hoge kwaliteit in Alkmaar. Wij hebben weer drie authentieke restaurants uitgekozen waar het gastronomische gedeelde van de Hap en Stap tour in Alkmaar wordt verzorgd. In elk van de restaurants zal een gang van het drie gangen keuze menu genuttigd worden. Er zal een keuze gemaakt kunnen worden uit een vlees, vis of vegetarisch gerecht. Met speciale dieet wensen in verband met geloof of allergieën kunnen wij uiteraard ook rekening houden.

Voorbeeldprogramma Hap en Stap

17:00 Wandeling
17:45 Voorgerecht
18:30 Wandeling
19:00 Hoofdgerecht
20:00 Wandeling
20:30 Dessert
 
Minimaal aantal Personen10
Tijdsduur3,5 uur
Prijs p.p.€ 60,-

Vraag offerte aan