Hap en Stap diner Amsterdam

Hap en Stap AmsterdamAmsterdam is de stad voor Hap en Stap tours, of een Walking Dinner zoals ze het Happen en Stappen Amsterdam in het westen noemen.

Wij zullen met deze bourgondische stadswandeling bewijzen dat Amsterdam een culinaire wereldstad van formaat is.

In de altijd gezellige Jordaan heeft onze stadsgids altijd genoeg te vertellen en omdat ze hier wel weten wat genieten is nuttigen we hier het voorgerecht.

Wanneer iedereen genoten heeft van het voorgerecht en de ergste honger gestild is hervatten we het Happen en Stappen Amsterdam. Onze altijd enthousiaste gids leidt de groep over de statige grachtengordel langs de oude Westertoren en de wereldberoemde grachtenpanden van Amsterdam. Omdat de lekkere trek na een half wel van zich zal laten horen is het tijd geworden voor het hoofdgerecht. In een van onze gezellige restaurants zal een keuze gemaakt kunnen worden uit een vlees, vis en vegetarisch gerecht. Zo hebben we voor ieder wat wils bij de Hap en Stap tour Amsterdam.

Na deze copieuze maaltijd hervatten we de wandeling in de richting van de Walletjes. Tijdens de rondleiding komt u van alles te weten over deze oudste buurt van Amsterdam en zult u merken dat deze kleurrijke wijk een van de pareltjes van Amsterdam is. Op de Nieuwmarkt aangekomen brengt onze gids uw gezelschap naar het laatste restaurant voor het hoogtepunt van de avond, het dessert!

Voorbeeldprogramma Hap en Stap:
17:00 Wandeling
17:45 Voorgerecht
18:30 Wandeling
19:00 Hoofdgerecht
20:00 Wandeling
20:30 Dessert

Minimaal aantal Personen10
Tijdsduur3,5 uur
Prijs p.p.€ 60,-

Op zoek naar een Bedrijfsfeest in Amsterdam of een Floating Dinner?

Vraag offerte aan