Hap en Stap Diner Haarlem

Happen en Stappen HaarlemHet Happen en Stappen in Haarlem is het uitje voor levensgenieters. Stadswandelingen door het prachtige oude centrum van Haarlem afgewisseld met een culinair drie gangen menu in drie verschillende restaurants.

In het centrum wordt uw gezelschap opgevangen door een van onze professionele gidsen die als geen ander Haarlem aan u kan voorstellen. De pitoreske hofjes, Molen de Adriaan, de Grote Markt en nog  veel meer komen uitgebreid aan bod.

Er wordt natuurlijk ook gegeten bij het Happen en Stappen Haarlem. In maar liefst drie restaurants worden de gangen van het drie gangen diner genuttigd. Er zal een keuze gemaakt kunnen worden tussen vlees, vis en vegetarische gerechten en de echte zoetekauw heeft geluk want de desserts van de hap en stap tour in Haarlem zijn subliem!

Er moet hier nog een alinea tekst komen anders ziet de pagina er niet uit. balbalbalbasdfhjabsdjabhsd f\ asdk;fjha sd asldkjfbh askldjfh adklfja dflkasdjfhg askdfj sdkfjg  sdklfjgh aweriu asdfb asldkfgu ga;rohfg asdf ask;dfh ailsug asd.fn ailwuf  bghfb aer. Yapie edan dlkg ue asdfnj asdf en we zijn klaar maar nog niet helemaal.

Het Happen en Stappen Haarlem is inclusief.

  • Een beproefde stadswandeling
  • Professionele gids
  • Een drie gangen diner in drie verschillende restaurants
  • BTW
Minimaal aantal Personen10
Tijdsduur3,5 uur
Prijs p.p.€ 60,-

Vraag offerte aan