Hap en Stap Diner Utrecht

Hap en Stap Utrecht
Utrecht, het centrum van Nederland, is een dynamische stad met een prachtig historisch verleden dat nooit ver weg lijkt. Gezellige terrasjes en fantastische restaurants, Utrecht bruist! En met onze Hap en Stap diners beleeft u het Ultieme Utrecht.

Drie gangen in drie verschillende restaurants afgewisseld door verfrissende stadswandelingen. Een combinatie die garant staat voor het ideale bedrijfs- en ander groepsuitje, wij noemen het Happen en Stappen.

Voor het drie gangen diner hebben wij drie restaurants geselecteerd in hartje Utrecht. De koks en de charmante bediening zullen zich in het zweet werken voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Er zal uw groep een keuze geboden worden tussen vlees, vis en vegetarische gerechten. Met speciale dieet wensen in verband met geloof en allergieën kunnen wij uiteraard ook rekening houden.

Tussen de gangen neemt onze professionele gids uw gezelschap op sleeptouw door het centrum van Utrecht. U zult versteld staan van wat u nog niet weet van deze Domstad en we zullen de mooiste highlights passeren.

Voorbeeldprogramma Hap en Stap:
17:00 Wandeling
17:45 Voorgerecht
18:30 Wandeling
19:00 Hoofdgerecht
20:00 Wandeling
20:30 Dessert

Minimaal aantal Personen 10
Tijdsduur 3,5 uur
Prijs p.p. € 60,-

Bent u op zoek naar een ander Bedrijfsuitje in Utrecht?

Vraag offerte aan